lördag 20 februari 2010

3killar i sängen

Vad det är härligt när det är helg. När man är 2st vuxna hemma som kan umgås med lilleman och Ozzy. Det blir liksom lite roligare alltihop. Nyss tom. la vi bebis att sova förmiddag ihop hihihi.

Morgonen var allafall det som var bäst. Vi låg i sängen i ca2 timmar med en Alvin och en Ozzy. Alvin klättrar i klättrar o fnittrar o pussas myyyys.

En sak som är säker allafall, bebisar tappar fort fort vi vikt när de är sjuka, men OJ så fort de går upp i vikt när de är friska!!! Alvin gar med säkerhet fått tillbaka det där kilot och en massa till på denna vecka. Han äter mest hela tiden och är ordenligt tjock nu! Det är nästan så jag blir lite orolig om det är OK. Något ska man väl alltid oroa sig för ;)
Men som igår kväll, han åt middag kl.17. Sen åt han 360ml välling 19.30!!!!!! På natten vaknade han och vi kunde inte få han att somna om han grät så, tills Jocke kom med en vällingflaska som han slängde sig på 240ml. Kl 04.30 vaknade han och gnydde o sov oroligt till 05.30 då han fick 240ml välling o slutade att gny!?
Är detta OK egentligen, han som hade slutat att äta på nätterna... Aja..skönt att han äter allafall, om än att han är lite tjock ;)

Passet har kommit igår, men polisstationen han stänga innan Jocke kom dit, så han ska hämta det idag så den 8e reser vi bort!

Egentligen skulle vi ha rest bort den 24e, men då skulle vi inte ha hunnit med till den viss frökens 30års dag. Så vi skjuter på resan några dagar till =D

3 kommentarer:

  1. Sötnosar! Vart ska ni åka?

    Kom förbi på en kolakaka någon dag vettja!

    SvaraRadera
  2. Vi kommer GÄRNA o hälsar på. Hur ser er dag ut imorgon söndag, någon lucka som rymmer oss?

    Tänkte rymma till polen den 8e-17e mars. Jag o Alvin. KOmmer att längta ihjäl oss efter Jocke o antagligen svimma med min mamma instängt så länge..men jag får bita mig i läppen under dessa dagar....;)

    SvaraRadera
  3. Vi har lite kalas, men det går jöttebra att titta förbi. Är väldigt få som kommer och de kommer på helt olika tider sp när som helst passar

    SvaraRadera