tisdag 18 maj 2010

Så lite uppdatering på veckan som gått...



ALvin och farfar leker



Kul att titta på folket ute på gata


Kompisarna spanar in fiskarna


Lek i konserhuset

Som vanligt har vi haft saker för oss så det hanns inte att skriva i bloggen. Positivt men tråkigt att inte ha kvar minnena nedskrivna.
I onsdags åkte vi in till stan ihop med Jeanette/Willma och Maria/Kacper. JÄTTEKUL var det. För det första blev det bussfärd till Jakobsbergcentrum och sen tåget in till centralen. Efter det shoppade vi lite. Alvin fick ett par fantastisk söta boxerbadshorts. Turkosa med Stinky frå mumintrollen på. Det fick bli hans 10månaders present, för det var hans 10mån dag =D.
Efteråt satte vi oss på resturang och åt lunch. Alvins farfar kom och hälsade på oss och åt lunch med oss. Det var kul att träffas och det tyckte Alvin oxå, trots att han var fruktansvärt trött och deckade av utmatting direkt han hamnade i vagnen.
NÄr lunchen var över gick vi till Konserthuset.
Där finns massor med kul för bar att hitta på och Alvin röjde som en tok på stället ihop med kompisarna Willma och Kacper och alla andra barn som var med.
Superkul hade vi och vi hoppas på att de vill göra om det med oss, trotts att det var lite jobbigt att åka tåg med 3 st vagar ;)
TACK ska ni ha som ville följa med oss =D


Alvin "läser" för en flicka



En sötnos i snygga badbrallor

2 kommentarer:

  1. Självklart menade jag Kulturhuset...vet inte vad ja tänkte på när jag skrev det...????
    TAck

    SvaraRadera