söndag 23 maj 2010

Jobbiga tider...



Orkar inte riktigt ta den jobbiga biten först, så jag skriver det som e de roliga först..de e alltid enklare så, så därför lämnar vi fredagen ifred till en annan dag eller allafall tills detta är klarskivert...

I lördags åkte vi att simma med Alvin. Han var superglad och tyckte de var jättekul. Vi kunde dyka flertalet gånger och lilleman grät aldrig =D. Han simmade o simmade hela tiden hihi. Det är något han verkligen tycker om. Ozzy fick trotts värmen ligga i bilen. Vi öppnade bakluckefönstret och drog ned alla andra fönster en aning så när vi kom tillbaka efter 45minuter så var det riktigt svalt i bilen trotts strålande sol!!! Men det pga av att det blåste den dagen. Så härligt att kunna öppna backluckefönstret, wow vilken härlig bil vi har!
Efter simningen åkte vi till solletunacentrum och shoppade en hel påse med gotte på Kahls till Elisabeth som fyllde år. Hoppas att det uppskattades, hade själv satt mina "tänder" i de flesta av sakerna =P. Sen for vi till Åkersberga och Elisabeth med familj. Vi grillade och åt hemlagadde gotte. MUMS så gott!! TACK och GRATTIS igen!

1 kommentar:

  1. Jag har redan smakat av teet, det är jättegott! Jag gillar sådanna presenter :-)

    Tänker på er idag!
    Kram

    SvaraRadera