söndag 9 maj 2010

Lite Alvin status..


Alvin och hans leksakspinne

Glömmer av att skriva ned vissa saker som Alvin gör ibland. Det är ju så kul sen att titta tillbaka o se när de var vad som han hittade på. Han har ju sina "knasigheter" för sig ibland hihi..

I fredags började Alvin att gå stadigt och fort med sin gåvagn. Tyvärr blir han TVÄRARG för att vårt hur är för litet enl. honom. Han skrattar medans han går o sedan när det tar stopp någonstans blir han skogsarg! Så får man snabbt ändra riktining för att få han lugn igen. hAhaha..

En annan kul sak som han hade för sig i fredags var att ta sin leksaks "stång" som man staplar klossar över. Lägga den på golvet framför sig när han satt, ställa sig på alla fyra och ta den i munnen, sen ställde han sig upp från knä till tå?!! Sedan satte han sig o lyfte den med munnen HAHAHHAHA.. Knasboll till bebis.

Sedan flera veckor klättrar han i trappen minst 2 gånger om dagen. Tydligen är det JÄTTEkul att klättra i trappen. Med honom tar han alltid 2 leksaker som ser likadana ut. Altså 2st fyrkantiga klossar, eller 2st likadana skor, eller 2st bilar mm. Han tar upp dem trappsteg för trappsteg och går upp efter dem. Väl uppe på övervåningen kiknar han först av skratt när han pekar på lampan o säger "DA" upprepade gånger sen går han fram till staketet över trappen och slänger ned det han tagit med upp!?

Han tycker om att rulla sina klossar som ser ut som hockeypluckar i form och storlek. Då leker han med 2st samtidigt o puttar på dem suuuuper försiktigt och försöker få dem att rulla åt samma håll efter varandra. OM en av de råkar att trilla så plockar han upp dem o försöker att ställa upp igen tills han lyckas och fortsätter att "rulla kull". Om de trillar för ofta mot slutet av leken blir han tvärarg o skriker till, tar tag i en den ena och en den andra klossen o slänger tvärs över rummet. Springer sen krypandes och skrikandes därifrån någon meter. När han lugnat sig går han o leker med något nytt?!

Han tycker om att "dansa". Då tar han återigen sin "lekstång för klossar" ställer den emellan sina ben när han sitter ned och trycker med det lilla perfekta pekfingret på den lilla knappen på toppen. När knappen trycks ned och han hör musiken tar han stången javascript:void(0)i sina händer och sparkar ifrån med benen så att han snurrar runt sin egna axel. Så snurrar han och skrattar så länge som musiken spelar, när den slutar så stannar han upp, ställer ned stången och upprepar proceduren.

Så, det var några av hans små gosesaker han har för sig. Min älskade lilla prind. Jag har spelat in flera av sakerna men vår internetuppkoppling är så dålig just nu så jag kan inte lägga upp dem =(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar