lördag 10 april 2010

Min lilla dykare

Alvin blev stormlycklig när vi klev i poolen idag. Han plaskade, skrattade och pratade HÖGT med alla som var på plats hihi. Han blev som vanligt tokig i bollarna som flöt omkring o kunde inte betsämma sig för vilken som var bäst. 2st blev favvoriter denna gången, en djuplila och en intensivröd, dessa smakades flitigt igenom hela halvtimmen.
Idag fick vi prova att dyka för första gången. Vi har ju varit borta 2gånger så vi är lite sena med det i kursen. Tyvärr var det inget som Alvin tyckte om. Han blev ledsen första dyket och det andra dyket så började han allafall inte att gråta men blev sådär stel o bestämd, men kunde distraheras att skratta efter en liten stund, så lite framgång blev det.
Vi funderar på att åka att återsimma imorgon redan o fortsätta med vårt dykande.
Sen ska vi åka på återsim på torsdag ihop med Silvia och Kate samt Maria och Kacper. De har oxå missade lektioner på sina återsim så det ska bli roligt.

Nu är jag DÖDSTtrött o vill sova..men vi ska ju på kalas om några timmar..puh. Borde göra mig i ordning, men ska nog vila en liten stund till medans grabbarna sköter sig själva.

Funderar på att ringa sjukvårdsupplysningen..Alvin hostar på nätterna så att hans nattsömn blir störd. Han har hostat ända sedan polenresan och jag kan tycka att det borde ha gett med sig vid det här laget? Sen kommer det mystiska små febertoppar vissa dagar, men bara en timme sådär för att sedan försvinna till nästa eller nästnästa dag??? Kan det vara tänderna som bökar eller finns det någon annan förklaring? Det känns lite som att man skyller allt på tänderna som ändå aldrig kommer HAhahahha.
Annars e han ju pigg o glad o inga tecken på sjuka..?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar