onsdag 3 mars 2010

Bäbisträff



Oj så sjuka alla är. Av alla bebisar blev vi 3st idag, Alvin, Kacper och Kate.
Vi gick ut på en skön promenad med vagnarna och hundarna Ozzy och Kom fick hänga med. Idag spenderade vi dagen hemma hos Kate och Silvia. Ozzy fick komma med, så snällt och jag tror båda hundarna mådde mycket bra av den socialträning de fick. Alltid komplicerat med 2stora hanar under ett o samma tak, men detta gick riktigt fint =D

Alvin var så glad av att umgås med kompisar. Han skötte sig riktig gott idag, jag tror inte jag ens tänkte på om han gnällde något så de gjorde han nog inte. Han lekte med de andra med leksaker och gjorde det som han är bäst på. Kramas och pussas. Dagens "offer" blev Kacper som var riktigt glad i att blir kramad och pussad på hihi. Så pojkarna bus trivdes i varandras sällskap, de fick tom med Maria att börja gråta av skratt när Alvin bestämde sig för att storpussa o krama på en Kacper som landade på rygg. Hihihi..
Kate undrade nog var tjejjerna tagit vägen idag, de som alltid är fler i vanliga fall hihi. Men de gjorde nog inget att ha pojkarna där. Hon såg ut att tycka om det, tom Alvin fick pussa lite smått på henne denna gången.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar