tisdag 24 maj 2011

Hälsoanalys

Idag lämnade jag en glad Alvin på förskolan och promenerade hem med Emilia.
Hon sov länge så jag passade på att packa henne lite och pilla lite annat.
Sedan for vi iväg till "babcia och basia" för att de skulle vakta Emilia.
Själv åkte jag vidare till ITRIM och hade min hälsoanalys.
Ja vad de innebar var väl egentligen att fastställa hur jag ska jobba med mig själv detta kommande år och framförallt de kommande 12 veckorna. Men det ska vi ta mera på gruppträffen på torsdag.
Dessutom kollades mina värden, fett, fettfrimassa, BMI, blodtryck mm och så pratade vi om mina nuvarande motions och matvanor samt mina bra och dåliga sidor och hur vi ska få det att funka.

Passade på att köpa en provpåse med alla olika shakerna nu så jag kan testa innan jag köper 12st förpackningar. Och tur är det!!
Vi blandade 4 av dem ikväll och körde en liten test. FY FAAAN för skogsbär.. det smakade som brustabletter. Jag fick kväljningar och rös ölver hela kroppen =P Den ska jag INTE köpa HAhaha..
Chokladen gillades och de två testa sopporna ganska OK. Morot/ingefära och kyckling. Har 2 kvar att testa samt 2 shaker kvar.. tar dem imorgon.




1 kommentar:

  1. Akta dig för potatis/purjolöks-soppan. Den är heläklig... Jag levde på kycklingsoppa, tomatsoppa och shakerna. Vande mig vid skogsbärshaken, men choklad är än i dag min favorit.
    Dom färdiga shakerna gillade jag itne heller...
    Men det är bara tre veckor och dom går snabbt förbi. Sen kan Du se fram emot jättegoda bars och shaker :-)

    SvaraRadera