torsdag 23 september 2010

Mäklare på besök


I går kom vår mäklare som sålt huset till oss på besök o kikade o verderade om kåken.
Orsak? Ingen egentlig, vi planerar inte på att sälja eller så. Utan Elisabeth berättade häromveckan att de hade varit till banken för att se över sina lån och då fått huset omverderat vilket resulterat till bättre lånförhållanden..
Så, jag tänkte vi testar. Egentligen så hade jag känslan av att det nog är helt kört. Kåken är ju inte klarrenoverad eller så...men de kan vara värt att prova...
Så, igår kom han.
Hemma har vi fixat klart alla smågrejjer på nedervåningen som fattats, lister, foder, färg mm. Det är egentligen bara lilla toaletten och lite under trappen som saknas..
Men mäklaren hade trotts en ofärdig övervåning och dessa saker väderat huset till 600-700 000 mer än vad vi köpt det för !!!!!!
Gissa min förvåning! Så nu kommer vi att kunna skippa hela vårt topplån och bara ha bottenlån! Hur härligt är inte det, dessutom, kan vi om vi betämmer för det låna lite mera pengar för att renovera klart vårt badrum!!!
Så, nu snurrar tankarna som tusan i huvudet efter ett nytt badrum. Det skulle ju sitta så skönt! Men tiden, räcker den till????

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar