tisdag 15 november 2011

Emilias utveckling

Den bara svischar fram.
Hon förflyttar sig snabbt som tusan sittandes. Ser superskoj ut. lite snett åt sidan går det. Ena benet böjtmed foten innåt och andra benet står hon på knä. Händerna i backen så det ser ut som att hon kryper, men den ena foten är under henne istället för bakom..så de e inte helt att krypa..hon e lite för feg för det än. Eller så ålar hon som en soldat på marken. Så söt, men inte lika snabb då.
Hon klarar av att häva sig till att stå på knä mot föremål och om hon försöker så kan hon ibland ställa sig ända upp på fötterna när hon hänger i mina kläder o försöker att klättra på mig.

Hon babblar konstant! Att en så liten kan ha så mycket att säga. Glad o sprallig o lekar i timmar själv. Ibland kan de gå över 2 timmar utan att hon begär att plockas upp. Hon bara kryper fram o tillbaka på nedervåningen och upptäcker saker. Allt från leksaker till kökslådernas handtag.

Är GALET glad i sin skräliga hoppgung som hon skulle hels vilja spendera timmar i. Jag får ta ut henne med våld och höga protester när jag tycker att nu räcker det. Men hon hoppar fint med båda fötterna samtidigt. Duktig kicka!

Tar sig fram i gåstolen jättefint dit hon vill. Följer efter oss när vi går omkring.
Bråkar med Alvin om leksaker. Talar skarp ifrån om han tar saker från henne, försöker att sno saker från honom..lyckas ibland.

ÄLSKAR när Alvin busar.. skrattar och e lycklig då.

Äter som en fluga men ser ändå OK ut. Inte mullig eller så..men OK. Hon e helt enkelt en "smal modell" av bebis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar