torsdag 9 december 2010

Alvin och Gänget ;-)


I söndags så var vi hem till Malin och Viktor för en mammagruppsträff.
Det var nu ett tag sedan alla barna träffades och lekte ihop. Man märkte tydligt att kompisarna inte setts på ett tag, blygheten var där de första minuterna. Men så efter en stund var det som förut.
Alvin kramades och pussades med sin alldeles egna Kasper, precis som förr. Kasper var Alvins försa kyss och kramatack, och även denna gången fortsatta kärlekskramarna att flöda. Natalie var en till som Alvin förklarade din beundran för. Detta var nog en av de första gångerna, om jag inte mins fel har Nattis tidigare tyckte att Alvin varit lite läskig och lite väl fysisk än vad hon uppskattar, men denna gången gick det bra. Han fick till o med kramar tillbaka.
Alvin njöt av att få träffa sin lektant Maria som man kan se på avstånd hur mycket han tycker om. Det är ganska fascinerande faktiskt över att han mins henne.. men de är väl så, han trivs i hennes sällskap.
Vi tycker fortfarande att det var synd att de flyttat och hoppas på att de en dag tar sitt förnuft till fånga och flyttar hem igen.

De andra barnen var som de med. Viktor och Alvin följdes återigen åt att hitta på rackartyg och hoppa o klättra ihop. Willma smakades på hon oxå. Den enda som kanske inte lektes med så mycket var Kate som nog fortfarande tycker att Alvin är lite för mycket för hennes smak. Hon är mycket lugnare än mitt yrväder.. ;-)

Vi hade ett knytjulbord och åt alla tillsammans, barn som vuxna. Denna gången var även Jocke och Viktors pappa med, det var skoj.
Efter lek och fika försökte vi som vanligt att ta lite bilder ihop och som vanligt var barnen redan alldeles för trötta för denna aktivitet..så den gick som den gick HAHAHA....

Det var underbart kul att träffas och Alvin somnade i bilen när Jocke knäppt han där redan innan jag han komma ut till den. =P

1 kommentar: