tisdag 3 juli 2012

Presentshopping med en 3åring



Fiskedam
Lite korvfika

Alvin och jag skulle åka och handla present för några dagar sen. Vi skulle ju på kalas till både Sixten och till Wilma. Väl i butiken vist Alvin att vi skulle shoppa en leksak för små barn som skulle bli till Sixten och djur figurer som Wilma önskat till sig. Men se där, så annorlunda det kan bli när man handlar och är 3 år med impulser...
Presenter blev det, en till Sixten och en Wilma..men inte sjutton blev det djur inte.
Alvin såg "Many och verktygen" verktygsbox och så var han såld. Han vet att detta är något han ska få i present när han fyller år...det har han önskat sig ända sedan innan jul. Men då trodde jag att det var en övergående fas och lyssnade inte till hans gråt på ToysRus den där decemberkvällen. Istället vart det andra saker under granen..men denna verktygslåda har han suktat efter VARJE gång som vi varit på en leksaksbutik. Så efter någon månad började jag säga att sådant leker stora barn med..om du fortfarande önskar en sådan när du ska bli 3 år så ska du få det i present.
Alvin har INTE glömt bort löftet och då han strax ska fylla 3år själv och alla kalas bland kompisarna börjat har även Alvin börjat prata om verktygen som mamma ska köpa till honom när han är 3 år. :)
Hemgång

Men nog om det, så denna kvällen på ToysRus kunde Alvin inte riktigt hålla sig mera och packade verktygslådan i kundkorgen och sa att Wilma önskade sig verktygen!

-Men Alvin, Wilma önskar sig djur..det är du som vill ha verktygen.
-Meeeen maamaa, Wilma viiill ha verktygen osså, hon vill det.

Så, vad mer att göra än att tro på att sonen vet bäst vad som är roligast att leka med...verktygen följde med hem och på kalaset lekte nog han och Wilma med verktygen i typ en timme under borde i köket medan kalaset häll på.. :)
Man ska kanske lyssna på de små lite oftare ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar